Trouwringen

Het maken van trouwringen blijft een van de mooiste dingen uit dit boeiende vak, erg bijzonder om voor 2 mensen een zo’n speciaal sieraad te mogen maken!

We maken er dan ook echt een persoonlijk proces van; De eerste keer kom je bij ons langs om te kijken en te praten over het ontwerp, als dit goedgekeurd wordt beginnen we aan jullie ringen, of je maakt ze zelf tijdens onze workshop.
Als de ringen van was gemaakt worden komen jullie tussentijds eventueel nog een keertje passen en kijken of alles naar wens is. Daarna maken we de gouden/zilveren ringen en gaan de evt steentjes er in. Als de gravure er dan ook ingezet is, zijn jullie ringen klaar om opgehaald te worden.

Je ziet: een echt proces waarin je kunt volgen hoe het met jullie ringen staat, en je ze volledig kunt aanpassen aan jullie wensen.

Kijk gerust eens rond op onze site, doe ideeen op en laat ons weten wat jullie wensen zijn, dan komt er vast weer een mooi  nieuw persoonlijk ontwerp uitrollen! Voor het gemak maken we onderscheid in ambachtelijke ringen die handgemaakt en uniek zijn, en eenvoudige budget ringen.

De eerste soort maken we zelf, een exemplaar per ontwerp. Van de tweede soort zijn er meerdere gemaakt, bovendien zijn ze wat eenvoudiger en stakker qua ontwerp.