Diverse workshops

Workshop edelsmeden halve dag

In deze workshop van 3/3,5 uur krijg je een stukje zilver of alpaca (vergelijkbaar met koper, maar dan zilverkleurig) waar je een ring van kunt maken. (zie voorbeelden hierboven)

Deze halve dag is erg leuk om eens aan het mooie vak te proeven, wil je zelf je eigen ontwerp maken, neem dan deel aan de workshop van een hele dag.

Prijs: in zilver € 59,- p.p. in alpaca € 42,50 p.p.
De prijs van deze workshop is inclusief het gebruikte materiaal!

Workshop edelsmeden hele dag

Als je een workshop edelsmeden volgt, kun je niet oneindig blijven bedenken wat je nu wilt maken, vandaar dat we dat voor je hebben gedaan.

We hebben 3 basis ontwerpen gemaakt waaruit je kunt kiezen, zie de foto's hierboven. Uiteraard kun je er nog een persoonlijke touch aan geven, zodat t toch echt jou sieraad wordt! Deze workshop laat je wat dieper ingaan op de verschillende technieken, de dag is van 9:30- 16u.

Prijs: € 99,- inclusief koffie, thee en lunch, en het gebruikte zilver!

Mocht je je eigen ontwerp willen maken, dat kan uiteraard ook, de workshop kost dan € 79,- vermeld dit bij je inschrijving dan nemen wij contact met je op om e.e.a. door te spreken!

 

Workshop vilten

 

 

 

 

 

Tijdens deze workshop ga je viltwol, prikken en wrijven aan elkaar of aan een andere stof, herdoor ontstaan er de mooiste motieven en structuren. De workshop duurt 3 uur, waarin je een bloem, mapje voor je telefoon, of etuitje kunt maken, maar ook een sjaal behoort toe de mogelijkheden!

Prijs: 25,- p.p. Inclusief materiaal, koffie, thee en iets lekkers

 

 

Staat jou datum er niet bij? Mail ons voor andere mogelijkheden!